Vacature decanaal secretaris

VACATURE

De VZW Decanale Werken Brugge-Stad heeft vanaf 1 augustus 2018 een voltijdse betrekking van decanaal secretaris (m/v) vacant.

Je functie

Je stuurt het decanaal secretariaat (Sint-Salvatorskoorstraat 8 in Brugge) onder de verantwoordelijkheid van de deken. Je functie wordt beschouwd als een vertrouwensfunctie. Samen met andere medewerkers, waaronder vrijwilligers, bouw je mee aan de administratieve uitbouw van het decanaat Brugge. Als warme peoplemanager en inspirator haal je het beste uit medewerkers.
Je ondersteunt de deken in het bijzonder betreffende de administratie van decanale en parochiale VZW’s en verzorgt hun dubbele boekhouding.

Daarnaast neem je ook andere administratieve taken op met de andere medewerkers van het secretariaat (binnenkomende en buitengaande post, telefoon, agendabeheer, administratieve ondersteuning van parochiale en decanale werkgroepen, bijhouden van kerkelijke registers en dossiers, adressenbestanden, financiële verrichtingen, archief). Je kunt tevens als back-up de taak betreffende het redactiewerk en de lay-out van Kerk & Leven opnemen, alsook deze van andere publicaties.

Je profiel

 • -  Je bent verbonden met de Rooms-katholieke Kerk.

 • -  Je bezit een diploma van hoger onderwijs, bij voorkeur een bachelor boekhouden (of

  gelijkwaardig door ervaring).

 • -  Je bent vertrouwd met dubbele boekhouding en het MS Office pakket. Vertrouwd zijn met

  de wetgeving rond VZW’s is een pluspunt.

 • -  Je communiceert open, je bent sociaalvaardig en je weet medewerkers te begeesteren.

 • -  Je werkt zelfstandig, ordelijk, nauwkeurig en een job met reële verantwoordelijkheden

  spreekt je aan.

 • -  Relevante werkervaring en wonen in de regio is wenselijk.

  Sollicitatie

  Stuur je curriculum vitae en motivatiebrief ten laatste tegen 25 juni 2018 naar:

  E.H. Philippe Hallein Potterierei 72
  8000 Brugge Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 050 44 49 54

  Je kan uitgenodigd worden voor een gesprek. De aanwerving kan onmiddellijk gebeuren. De verloning gebeurt volgens de geldende barema’s gehanteerd door het Bisdom Brugge.